Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Τα φασισταριά με αριστερή προβιά


Οταν τους λέγανε ΕΚΟΦίτες με αφορμή το ξύλωμα της πλακέτας για την Σωτηρία παρεξηγιώντουσαν. 
Ορίστε λοιπόν! 
Τα φασισταριά με αριστερή προβιά αποφάσισαν να απαγορεύσουν (και μάλιστα διά της βίας!) την πολιτική παρέμβαση της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια! 
Και με ποιο σαθρό επιχείρημα;
 Απαγορεύονται λέει (στο όνομα κάποιας ενότητας φαντάζομαι) οι παρατάξεις!
Μα και η Διαμαντοπούλου ρε καραγκιόζηδες, ένα από αυτά που θέλει να κάνει ακριβώς αυτό είναι!
 Να διαλύσει τις φοιτητικές παρατάξεις! 
Αφελείς; 
Αν το περιστατικό ήταν μεμονωμένο θα το δεχόμαστε ευχαρίστως. 
Αλλά εδώ έχουμε συνεπείς επαναλήψεις.
 Όταν προσπαθούσαν να διαλύσουν τα κλαδικά σωματεία με τις επιχειρησιακές συμβάσεις, ακριβώς αυτοί οι χώροι καλούσαν τον κόσμο να οργανώνεται μόνο στα ...επιχειρησιακά πρωτοβάθμια! 

Είναι οι ίδιοι που είχαν την απαίτηση από τους εργάτες του ΠΑΜΕ να υποστείλουν τις σημαίες τους για να περάσουν από το «άβατο» (αλήθεια τι απέγινε με αυτήν την ιστορία;) της πλατείας συντάγματος!
Το γεγονός πως παρά την απαγόρευση των παρατάξεων (το «φοιτητικό» της ασφάλειας ξαναζεί) στην κορυφή (από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα) της πρόσοψης της κατάληψης φιγουράρει η σημαία του ...γερμανικού αντιφασιστικού μετώπου(!) κάτι λέει τόσο για την ειλικρίνεια (μία παράταξη απαγορεύεται προφανώς- όλοι ξέρουμε ποια), όσο και για την σοβαρότητα των φορέων αυτών των αντιλήψεων. Αυτοί μέχρι και με τον διάολο (η Διαμαντοπούλου και ο ΣΕΒ δεν είναι τίποτα) είναι ικανοί να συμμαχήσουν προκειμένου να κάνουν ζημιά στο ΚΚΕ. Εχουν περάσει ολοφάνερα πλέον στο στρατόπεδο του ταξικού εχθρού, και μάλιστα σε βαθμό που οι συνήθεις τραμπούκοι της άκρας δεξιάς κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους.

 Κοιτάξτε πως το παρουσιάζουν οι ίδιοι (οι «σύντροφοι» στον κοινό υποτίθεται αγώνα) και βγάλτε συμπεράσματα:

Ξύλο με Κνίτες στην Ασοεε
από Στέκι Ασοεε 12:39, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011
(Τροποποιήθηκε 11:46, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011)
θεματικές: Καμμία θεματική
....
Ξύλο πριν από λίγη ώρα στην ασοεε με κνίτες.
Ενημερωτικά η σχολή τελεί υπό κατάληψη μέχρι σήμερα το βράδυ και σήμερα έχει Γενική Συνέλευση και θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη. Στην κατάληψη έχει αποφασιστεί να μην υπάρχουν παραταξιακές και κομματικές αφίσες εντός του χώρου. Την προηγούμενη βδομάδα είχε γίνει λεκτικός τσακωμός με τους κνίτες που ήρθαν το πρωί της συνέλευσης να κολλήσουν αφίσες τους σε κατειλημμένη σχολή, και τις κατέβασαν αργότερα.Οι κνίτες σκάσαν σήμερα το πρωί και αφισοκόλλησαν πάλι έναν χώρο στο ισόγειο. Πήγε κόσμος απ'το στέκι και τους είπε να τις κατεβάσουν και δεν το δέχτηκαν.Πετά από λίγη ώρα πήγαν 5-6 άτομα πάλι απ'το στέκι και παίχτηκε το ίδιο σκηνικό, κατέβαζαν τις αφίσες και ξαφνικά κάποιοι θερμόαιμοι κνίτες άρχισαν να κοπανάνε. Το κλίμα είναι τεταμένο και μαζεύεται κόσμος. Σήμερα έχει γενική συνέλευση στις 13:00


συνέχεια αενημέρωσης
από Συντονιστικό Κατάληψης ΑΣΟΕΕ 4:04, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011
η απόφαση του συντονιστικού της ασοεε είναι ξεκάθαρη. Οι κομματικές-παραταξιακές αφίσες δε χωράνε σε αυτό το χώρο και το ίδιο αποφασίστηκε και σήμερα. Οι κνίτες τις πέσαν στους συντροφους και παρόλο που ήταν καμιά 30αριά, καταφέραν να φάνε ξύλο από 5 άτομα. Η φάση έληξε εκεί.
Το γεγονός ότι οι κνίτες δεν έκαναν λόγο περί αυτού στη γενική συνέλευση παρόλο που τους κατείγγειλε κόσμος,δείχνει ότι το να το πέσουν σε συντρόφους δεν αποτελούσε γραμμή του ΚΚΕ, αλλά πρωτοβουλία κνιτών που έσπασαν την κομματική γραμμή.
Συνπληρώνοντας πέρα από κάτι γρατζουνιές,δε χτύπησε κανεις σύντροφος, αλλά κάποιοι κνίτες μαζέψανε μπουκέτα στη μάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :